Søg
  • Charmaine Lago

MØD JULIA MATYJASEK1. Fortæl om dig selv 

Jeg er en super dedikeret fashionista, der er bosat i Amsterdam og bruger størstedelen af min tid på at være på de sociale medier, nyde Amsterdam med min kæreste og tage en masse billede - især af mine outfits!   2. Hvilke Caddis fly styles er dine favoritter? 

Jeg er helt vildt med den fine Leather pencil Skirt (Style no: 192-3554). Den er rå men samtidigt ultra feminin og så har den bare en fantastisk pasform. Jeg synes virkelig det er en god nederdel at style op med et par fine stiletter eller endda style med et par sneakers og en grå t-shirt så man får et mere casual look.  3. Hvad er det perfekte efterårs outfit for dig? 

Et par rå dog klassiske sorte støvler, en trenchcoat/frakke og en feminin kjole.   4. Hvad er et must-have i sin garderobe? 

En sort blazer! Jeg har nu en blazer i næsten alle farver, dog er min favorit i øjeblikket en sort oversize blazer, som jeg har fået fra min far.  5. Hvilke styles drømmer du om til efteråret? 

Jeg drømmer om endnu en blazer, dog i uld som jeg kan bruge som jakke og helst i en lys rosa eller beige farve. Og et par sorte klassiske støvler ville også være lækkert. :) 

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle