Søg
  • Charmaine Lago

Mød Jessie Lynggaard1. Fortæl om dig selv Jeg hedder Jessie og arbejder med ledelse til dagligt. Jeg sidder primært på kontor og sidder jævnligt i møder og står med fremlæggelser og går op i hvad jeg har på. Jeg har mange stil arter - og klær mig efter dagens begivenheder og humør. Jeg elsker tøj og alt hvad der har med velvære og gøre. Sådan har det næsten altid været.. Min mormor har engang skældt mig ud for at have taget fuld krigsmaling på og stor kjole for at besøge min mor der var indlagt - nuvel jeg var kun 9 år, men altså. Min interesse er ikke blevet mindre med årene og da jeg for et par år siden begyndte og bruge insta - fandt jeg et fællesskab der delte samme passion. Nu deler jeg mine OOTD i mine storys mv og elsker det. Giver og finder god inspiration på Instagram.


2. Hvilke Caddis fly styles er dine favoritter? Jeg elsker der er styles der kan mixes på kryds og tværs og de lækre basic items som jeres læder jakke og nederdel. Kjolerne har de smukkeste detaljer og passer flere til aldersgrupper. Jeres prints er himmelsk smukke og passer til årstiden og modebilledet. Elsker i laver styles i samme print som kjole, nederdel og skjorte - så er der noget for alle.  

3. Hvad er det perfekte sommer outfit for dig? Jeg elsker kjoler og har i år opdaget, at selvom jeg ikke er så høj (164) så kan jeg sagtens bære lange kjoler. Vigtigt det er luftigt, i behagelige materialer og så er jeg absolut ikke bange for at skille mig ud - der må gerne være farver og mønstre.

4. Hvad er et must-have i sin garderobe? En skindnederdel og der er jeres min nye favorit - kan dresses op og ned og generelt noget jeg sætter pris på at et item har flere anvendelsesmuligheder. Klart en kort kjole der ikke er for larmende - men sidder spot on og kan dresses op og ned. Den lille sorte.. uden den nødvendigvis behøver at være sort.

5. Hvilke styles drømmer du om til efteråret? Jeg håber der igen kommer lækre farver - der kan hjælpe med at lysne lidt op i den mørke danske vinter. Street styles lader til og vinde mere på modefronten og spændt på at se hvad det betyder. Lækre overgangs jakker og vinter jakker og nogle super lækre striktrøjer. Jeg var vild med jeres take på overgangs jakker i sidste sæson og håber I gør kunsten efter. Ville være dejligt med nogle smukke kjoler og nederdele og smukke skjorter til.

528 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle