Søg
  • Charmaine Lago

Mød Christina Møller1. Fortæl om dig selv Jeg hedder Christina, jeg er 24 år og mor til Philina Julia på snart 3 år og Matheo Nohr på 8 måneder. Jeg bor i et nybyggede hus i Vejle, sammen med min kæreste Lasse. Jeg bruger meget tid på min Instagram! Jeg har en svaghed for mode både til mig selv og mine børn. For omkring et år siden var hele min garderobe sort, nu finder du kun farver og lækre mønstre og prints i mit skab! Folk beskriver mig som mor med stort M, fordi jeg vil gøre og gør alt i hele verden for mine børn. Jeg er en udadvendt festlig pige med temperament, men samtidig utrolig følsom og omsorgsfuld.

2. Hvilke Caddis fly styles er dine favoritter? Jeg er vild med hele stilen Caddis fly har. Det er lækkert og kvaliteten er helt fantastisk! Jeg vægter kvalitet så højt - livet er for kort til, at gå rundt i tøj som ikke er ordenligt! Jeg er særligt glad for min peach shirt!

3. Hvad er det perfekte efterårs outfit for dig? Strik! Masser af strik - det kan jeg ikke få nok af. Bløde vamsede strik er noget af det bedste jeg ved, når det er køligt uden for. Selvfølgelig peppet op med fede jeans og nogle lækre boots eller sneakers.

4. Hvad er et must-have i sin garderobe? Kjoler - jeg elsker kjoler. Man kan bruge dem året rundt. Om vinteren med strik over og tykke strømpebukser eller bukser under. Det er jo genialt!

5. Hvilke styles drømmer du om til efteråret? Jeg drømmer om nogle fede efterårs styles fra Caddis fly selvfølgelig!

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle