Søg
  • Charmaine Lago

Mød Catharina Høgede1. Fortæl om dig selv

Jeg hedder Catharina og er 29 år. Jeg er ny tilflytter til Herning efter 28 år i Aarhus. I Herning er jeg ansat i en guldsmed som salgsassistent. Min kærlighed til mode er enorm! Jeg elsker mode for det er så stor en del af ens identitet og jeg elsker at style og vise tøj frem. Med andre ord elsker jeg at udtrykke mig gennem tøj.


2. Hvilke Caddis fly styles er dine favoritter?

Mine favoritter er helt klart sommerkollektionen med flower print samt polka dot dress, delight toppene, fordi de er så fine i sig selv. Disse styles er perfekte at sætte sammen med andet og egentlig også noget man vil kunne bruge året rundt. Derudover vil jeg syntes at Moon leather jacket giver et fantastisk look hvis man lige vil spice det lidt op og få et lidt mere råt look på de køligere dage.


3. Hvad er det perfekte efterårs outfit for dig? 

Det perfekte efterårs outfit for mig vil være i nogle farver som egentlig kan bruges både lidt sommer og vinter. Noget som stadig er let og behageligt at have på uden at være for koldt eller varmt. Det kunne være et skirt som jeg om sommeren kunne bruge med bare ben og et par sandaler og om vinteren sætte nogle fede boots til. Det kunne også være et par loose bukser hvor jeg ville style med top men også ville være fed at sætte en langærmet bluse til eller for den sags skyld en skjorte til gerne med noget print så det ikke bliver alt for fint!


4. Hvad er et must-have i sin garderobe? 

Det er bare basics. Styles i “anonyme” prints som jeg kan bruge året rundt og bare passer til alt. 


5. Hvilke styles drømmer du om til efteråret? 

Jeg håber der kommer farver. Masser af farver. Det giver bare liv og glæde til garderoben og pifter selv det kedeligste gråvejr op!  

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle